Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός

Μέσα στις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας συμπεριλαμβάνεται και ο εξοπλισμός ξενοδοχείων και άλλων επαγγελματικών χώρων.
Αναλαμβάνουμε την πλήρη κάλυψη εξοπλισμού ξεκινώντας με μία επίσκεψη στον εκάστοτε χώρο για την ακριβή εκτίμηση των αναγκών κάθε πελάτη. Παρέχουμε συμβουλές για το είδος και την ποιότητα υλικών που θα χρειαστεί ο κάθε χώρος και παράλληλα, δίνουμε τις προτάσεις μας για την εσωτερική διακόσμησή του.
Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση απουσίας αρχιτέκτονα-διακοσμητή, η εταιρεία μας αναλαμβάνει και το συγκεκριμένο ρόλο με απόλυτη επιτυχία. Σε διαφορετική περίπτωση, συνεργαζόμαστε μαζί τους για την επίτευξη κάθε έργου.
Τα προϊόντα που παρέχουμε σε ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους είναι:
  • Υφάσματα κουρτινών και επιπτώσεων
  • Λινά, τραπεζομάντηλα, πετσέτες, κουρτίνες μπάνιου
  • Δάπεδα
  • Συστήματα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης
  • Ραφή και τοποθέτηση κουρτινών και όλων των συστημάτων σκίασης
  • Προετοιμασία και τοποθέτηση των δαπέδων
Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις που είναι εντός και εκτός Αττικής και ανάμεσα στους πελάτες μας συγκαταλέγονται ξενοδοχεία από την Κρήτη και τη Ρόδο έως τη Δράμα και τη Χαλκιδική, καλύπτοντας κάθε σημείο στο χάρτη της Ελλάδας.
Προτεραιότητά μας είναι να ακολουθούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα για την παράδοση κάθε έργου και να προσφέρουμε αναλυτικό προϋπολογισμό για κάθε βήμα της συνεργασίας μας, ώστε οι πελάτες μας να σχεδιάζουν με ακρίβεια τις επόμενες κινήσεις τους και το δικό τους οικονομικό πλάνο.
Δέσμευσή μας η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, η τιμιότητα στις συναλλαγές μας, η τήρηση των συμφωνηθέντων, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και το after sales service που παρέχουμε.
Το αποτέλεσμα; Η διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων με πιστούς μας πελάτες που χαρακτηρίζονται από την αμοιβαία εμπιστοσύνη και το σεβασμό.

Δείτε ακόμα το άρθρο μας: "Πώς θα αποφύγετε λάθη κατά την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας που θα σας στοιχίσουν σε κόστος και ποιότητα."

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Αποστολή
  •  

Τι λένε για εμάς...

Στην παραγωγική διαφήμιση η άμεση εξεύρεση λύσης, η συνέπεια στους χρόνους και η συνάρτηση ποιότητας-κόστους αποτελούν βασικές παραμέτρους επιτυχίας και διαφοροποίησης απ´ τον ανταγωνισμό.

Στοιχεία που βρήκα στον υπερθετικό βαθμό στην εταιρεία σας και μπορώ να πω με περίσια σιγουριά ότι αποτελείτε πλέον ένα σταθερό και άψογο συνεργάτη.

Θεόδωρος Τσιρικάκης

MIKΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ AΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Στη δουλειά μας η λέξη μικρό χαρακτηρίζει τον χρόνο & το κόστος και η λέξη μεγάλο τις προσδοκίες μας  για το αποτέλεσμα !
Παράδειγμα ένα κομμωτήριο θα έμενε κλειστό για την ανακαίνιση του μόλις 1 εβδομάδα και οι αλλαγές όφειλαν να είναι δραστικές.

Ένας χώρος 4,5 μέτρων ύψους αχανής, μεταμορφώθηκε κάτω από ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα με τον επαγγελματισμό  και τα υλικά της Δ. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ Α.Ε.  σε ένα ζεστό χώρο με άποψη !

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύχρονη & άψογη συνεργασία μας.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ
Ιnnerarchitect Designer
+30-6974-110388

Αρχές Ιουλίου χρειάστηκε μέσα σε 1,5 βδομάδα να δειγματιστούμε,  παραγγείλουμε, τοποθετήσουμε την μοκέτα για επιφάνεια σχεδόν 300 τμ και στόρια για περίπου 20-25 παράθυρα στα νέα μας γραφεία.

Ο χρόνος ελάχιστος, το άγχος πολύ,  οι εργασίες ανακαίνισης πολλές, εξαρτώμενες απόλυτα η μία από την άλλη, απαιτούσαν την εύρεση για ευέλικτο και αξιόπιστο συνεργάτη, τον οποίο βρήκαμε στο πρόσωπο του κου Αλέξανδρου Αλεξιάδη και του προσωπικού του.

Όλα ετοιμάστηκαν στην εντέλεια,  και μέσα στο ζητούμενο απελπιστικά στενό χρονοδιάγραμμα υποδεχθήκαμε το προσωπικό μας στο νέο του ΄σπίτι΄!
Ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό, την συνέπεια, την ευελιξία την εταιρεία Αλεξιάδη και θα χαρούμε να συνεργαστούμε εκ νέου για οποιαδήποτε περαιτέρω ανάγκη προκύψει τόσο στην εταιρεία μας όσο και σε άλλες προτείνοντας την ως συνεργάτη.

Μπέττυ Π.

Συμβουλές

29.12.2014

Ανακαίνιση Σπιτιού: Ποια είναι τα 5 κριτήρια που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπ'όψιν σου;

Έχεις αποφασίσει ότι φέτος θα κάνεις ανακαίνιση στο σπίτι σου; Σκέφτεσαι λοιπόν να αγοράσεις καινούργιες κουρτίνες, να αλλάξεις τα υφάσματα στα έπιπλα ή να ντύσεις ένα τοίχο του σπιτιού με ταπετσαρία;

Διαβάστε περισσότερα
01.07.2013

9 σημεία που πρέπει να προσέξετε για να αγοράσετε τη μοκέτα που σας ταιριάζει.

Η αγορά μιας μοκέτας είναι μια λιγότερο συχνή αγορά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαραίτητη εμπειρία για την επιλογή της κατάλληλης. 

Διαβάστε περισσότερα
29.06.2013

Πώς θα αποφύγετε λάθη κατά την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας που θα σας στοιχίσουν σε κόστος και ποιότητα.

Σχεδόν συνώνυμη με τη λειτουργία κάθε ξενοδοχείου είναι η ανακαίνιση και η ανακαίνιση είναι συνώνυμη με την αναστάτωση.

Διαβάστε περισσότερα