Πώς μια ανακαίνιση μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις του ξενοδοχείου σας.

Ένα ξενοδοχείο πρέπει να μπορεί να προσφέρει ευχαρίστηση, άνεση και ικανοποίηση

Τα ξενοδοχεία είναι μια επιχείρηση που κατά κύριο λόγο εστιάζουν στην ψυχαγωγία. Ένα ξενοδοχείο πρέπει να μπορεί να προσφέρει ευχαρίστηση, άνεση και ικανοποίηση στα άτομα που θα επιλέξουν να μείνουν εκεί. Όταν το ξενοδοχείο μπορεί να προσφέρει τα παραπάνω του δίνεται η ευκαιρία να αυξήσει το πελατολόγιό του. Αυτή είναι η βάση που χρειάζεται η διοίκηση για να μπορέσει να γεμίσει το ξενοδοχείο. Στην περίπτωση όμως, που το ξενοδοχείο δεν καταφέρνει να το επιτύχει αυτό, θα ήταν καλό να αξιολογήσει τις παροχές και τις εγκαταστάσεις του, με σκοπό να ανακαλύψει τι θα ήταν αυτό που χρειάζεται να βελτιώσει.

Πολλές φορές μπορεί ένα ξενοδοχείο να είναι πλήρες όμως σε ποιά τιμή; Έχουμε δει ένα ξενοδοχείο να διανύει μια περίοδο με πολύ υψηλά ποσοστά κρατήσεων όμως τα έσοδα να μην επαρκούν επειδή οι τιμές των δωματίων είναι πολύ χαμηλές.

Με μια ανακαίνιση μπορείτε να πετύχετε καλύτερες τιμές για τα δωμάτιά σας άρα μεγαλύτερο τζίρο. Η αύξηση τιμών πρέπει να συνοδεύεται και από αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Πόσες φορές έχετε “χάσει” ένα δωμάτιο επειδή ο πελάτης βρήκε κάτι το οποίο δεν λειτουργούσε;

Θέλετε να μάθετε ποιο θα ήταν κόστος της ανακαίνισης του ξενοδοχείου σας; Τηλεφωνήστε σήμερα στο 210 – 6717960 ή στείλτε μας ένα email στο [email protected] για μια δωρεάν αξιολόγηση.

0
Αύγουστος ♡ 🌴 www.alexiadis.gr 🌴

#alexiadis #alexiadissa #MyHomeBetterHome
3
ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ
Για να υποδεχτούμε την νέα συλογή χαλιών όλα τα χαλιά της περασμενής σε τιμές κάτω του κόστους.
Χαλιά μηχανής, χαλιά χειροποίητα σε πολλές διαστάσεις και σχέδια. Ενδεικτικά οι διαστάσεις είναι οι ακόλουθες

1,60 Χ 2,30 -1,70 Χ 2,40
2,00 Χ 3,00 - 2,00 Χ 2,50

Στο κατάστημα θα βρείτε όλα τα χαλιά που βρίσκονται σε προσφορά.

Ελάτε να βρούμε το κατάληλο για τον χώρο σας!

www.alexiadis.gr

#alexiadis #χαλι #χαλια #μοκετες #δαπεδο #κουρτίνες #υφασματα #συστηματασκιασης #σκίαση #ταπετσαρίες #υφασματακουρτινων #υφασματαεπιπλωσης #υφάσματαεπιπλώσεων
#laminate #δαπεδαlaminate #περσιδες #ρόλερ #οριζοντιεςπερσιδες #κάθετεςπερσίδες #καθετεςπερσιδες

Pin It on Pinterest

Share This